Menu Sluiten

Beveiliging

Waarborgen van veiligheid

Een gevoel van veiligheid is onbetaalbaar en vaak vanzelfsprekend. Maar het gaat niet vanzelf. Wij werken achter de schermen hard aan de veiligheid van jouw medewerkers, evenement bezoekers en bedrijfspanden. Zichtbaar maar onopvallend zijn wij een verlengstuk van je organisatie en zorgen we dat de veiligheid wordt gewaarborgd. 

Security with a smile

Wat ons anders maakt dan andere beveiligingsbedrijven is ons gevoel voor hospitality. Terwijl we zorgen dat je event of object uitstekend beveiligd is, zorgen we er meteen voor dat je bezoekers hartelijk en gastvrij behandeld worden. Geen norse beveiligers die je niet aan durft te spreken maar vakbekwaam, service-gericht en altijd met een glimlach.

Onze beveiligers

Naast onze gediplomeerde beveiligers (MBO2 Particuliere Beveiliging) zijn wij trots op de grote groepen aspirant beveiligers die via ons hun opleiding afronden. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, onze beveiligers zijn allemaal speciaal getraind zijn in hospitality en beschikken over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.  Maak kennis met onze beveiligers en ervaar de kracht van onze service-gerichte aanpak op beveiliging.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Je kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken of direct contact met ons opnemen via 06 53 11 93 20.